بازگشت ۱۱۰۰ واحد صنعتی راکد در کشور به چرخه تولید
اصغر مصاحب - معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه بازدید از شهرکهای صنعتی آبادان و خرمشهر بیان کرد: با تلاش انجام شده و بر اساس برنامهریزیها، از ابتدای امسال تاکنون بیش از هزار و ۱۰۰ واحد صنعتی راکد در سطح کشور پس از احیا، فعال سازی و به چرخه تولید بازگشتند.
به گزارش نقش اقتصاد وی افزود: یکی از برنامههای اصلی وزارت صمت در سال جهش تولید احیا و باز فعال سازی تعدادی از واحدهای صنعتی خارج شده از چرخه تولید است که استان خوزستان در این عرصه فعالیت خوبی داشته است. سرپرست صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی کشور گفت: سهم خوزستان از این تعداد ۴۰ واحد بوده و بر اساس برنامهریزی این رقم تا پایان امسال به حدود ۶۴ واحد میرسد. وی بیان کرد: ستاد تسهیل برای کمک و حمایت از صنایع تولیدی کوچک از ظرفیت این ستاد و کمک بانکها برای جانشینی و جدا شدن از تملک بانکها، مصوبات خوبی داشته است. مصاحب افزود: استفاده از ظرفیت بخشهای دیگر به منظور کمک به بازگشت واحدهای صنعتی غیرفعال به چرخه تولید انجام شد که این موضوع اجتناب ناپذیر است زیرا علاوه بر رشد اقتصادی، افزایش تولید را به همراه خواهد داشت. وی با اشاره به ایجاد اشتغال در کشور بیان کرد: بازگشت واحدهای تولیدی غیرفعال به چرخه تولید در اشتغال کشور تاثیر زیادی خواهد داشت زیرا اکنون ایجاد اشتغال یک ضرورت برای کشور است.مصاحب با تاکید بر همکاری و ارتباط بسیار خوب سازمان منطقه آزاد اروند با وزارت صمت، گفت: منطقه آزاد اروند ارتباط بسیار خوبی با حوزه صنعت داشته و این همکاری در سطح کشور نیز نمود داشته است؛ این منطقه به عنوان الگو برای دیگر مناطق در هم افزایی با حوزه صنعت است.
وی افزود: باز فعال کردن ۱۴ واحد صنعتی راکد در منطقه آزاد اروند و برنامهریزی برای فعال سازی ۱۶ واحد صنعتی دیگر تا پایان سال اتفاق بزرگی است.مصاحب گفت: در حوزه صنایع کوچک، ۲۵ نوع حمایت مختلف از واحدهای تولیدی انجام میشود. واحدهای تولیدی در حال فعالیت میتوانند از شرکت شهرکهای صنعتی استان در زمینههای مختلف، درخواست خدمات کنند. وی ادامه داد: یکی از کارهایی که در این خصوص و به ویژه بحث تامین مالی توصیه میشود، رفتن به سمت پذیرش در فرابورس است و در این زمینه شرکت شهرکهای صنعتی آمادگی دارد که به واحدهای تولیدی کمک و خدمات ارائه دهد. سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: پلتفرمی با نام سکوک (سامانه کشوری کسب و کار به کسب و کار)، برای تامین مالی زنجیره تامین با همکاری و پشتیبانی بانک ملی و بخش خصوصی طراحی شده است. وی افزود: توصیه میکنم تولیدکنندگان، تامینکنندگان مواد اولیه و صادرکنندگان در این پلتفرم حضور داشته باشند زیرا یک مدل جدید برای تامین مالی است.
لینک کوتاه:
http://www.naghshdaily.ir/fa/Main/Detail/18349